Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Φίλες και φίλοι συνδρομητές, Βασιλης Παπαδοπουλος


Senior Member

Status: Offline
Posts: 136
Date:
Φίλες και φίλοι συνδρομητές, Βασιλης Παπαδοπουλος


Φίλες και φίλοι συνδρομητές,                                                             Βασίλης Α. Παπαδόπουλος

ο Υπεύθυνος Πολίτης ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής του, χρόνο που εύλογα αποτελεί τη κρισιμότερη περίοδο και συνάμα το σημαντικότερο κριτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί το βιώσιμο και η προοπτική μιας τόσο σοβαρής εκδοτικής προσπάθειας .Χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη τον ολοκλήρωσε όχι απλά επιτυχώς αλλά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, γεγονός που μας γεμίζει με την ευθύνη κάθε φορά να είμαστε καλύτεροι, κάθε φορά να φτάνουμε και πιο κοντά στο να ανταποκριθούμε πλήρως στην αγάπη αλλά και στην απαίτησή σας τούτη η εφημερίδα να είναι η δική σας φωνή και να είναι δυνατή, σαφής, αποφασιστική. Στην ως τώρα πορεία μας είναι δεδομένο πως και λάθη κάναμε και ελλείψεις παρουσιάσαμε ωστόσο πιστεύουμε πως πράγματι λειτουργήσαμε χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις, καλύψαμε πληθώρα γεγονότων, αποκαλύψαμε, ασκήσαμε δίκαιη κριτική και κυρίως φιλοξενήσαμε τις δικές σας απόψεις δημιουργώντας το Βήμα και τον Δίαυλο Επικοινωνίας και Συνάντησης που από την πρώτη στιγμή είχαμε υποσχεθεί.
Και έτσι μπαίνουμε πλέον στο δεύτερο χρόνο μας, με σταθερές βάσεις και το φύλλο 13 εφαλτήριο αλλαγών, βελτιώσεων αν θέλετε σε επίπεδο αισθητικής ανανέωσης αλλά και σε επίπεδο ουσίας αφού, πέραν του «Παρατηρητηρίου» που από σήμερα αποκτά τη δική του μόνιμη σελίδα, σύντομα θα προστεθούν στην εφημερίδα περαιτέρω μόνιμες στήλες επιστημονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Ενηλικιωνόμαστε αλλά δεν αλλάζουμε, εξελισσόμαστε. Ήδη τα πρώτα δείγματα της κίνησής μας σε αυτή τη κατεύθυνση τα έχετε στα χέρια σας. Πιστεύουμε πως με το νέο σχεδιασμό του εξωφύλλου μας επιτυγχάνουμε να αποδώσουμε στο χαρτί τον δυναμισμό και τη βαρύτητα που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε Υπεύθυνο Πολίτη ενώ παράλληλα η εφημερίδα αποκτά τον δικό της τόπο στο διαδίκτυο, το δικό της site μέσα από τον οποίο θα έχετε συνεχή ενημέρωση αλλά και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας. Πράγματι, μέσα από τη διεύθυνση www.yppolitis.gr μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε ημέρα για τις σημαντικότερες ειδήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, να έχετε πρόσβαση στο Αρχείο μας αλλά και να λαμβάνετε ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε διάφορα θέματα, όπως για Θέσεις Εργασίας προς πλήρωση ή on line παρακολούθηση της πορείας τιμών του Χ.Α.Α. Από την ίδια διεύθυνση εξ άλλου θα καταχωρείτε τη γνώμη σας για όποιο ζήτημα επιθυμείτε αλλά και θα ψηφίζετε στα Ερωτήματα του Μήνα, όπως θα τα διατυπώνει η δημοσιογραφική μας ομάδα.
Κι αυτά φίλες και φίλοι είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε αλλά αυτό δεν μας φτάνει (άλλωστε ποτέ δεν αμφιβάλαμε για την συνέχειά μας)… Μεγαλώνουμε, μα ούτε αυτό είναι αρκετό (ούτως ή άλλως η στασιμότητα αποτελεί έννοια ασύμβατη με μια εφημερίδα)…  Η εξελικτική μας πορεία δεν μπορεί να έχει άλλο σημείο κατάληξης από τον μεγάλο στόχο μας: Να γιγαντωθούμε. Να μπούμε στη νέα εποχή όχι ως παρατηρητές και ακόλουθοι αλλά πρωτοπόροι, ταγοί στην προσπάθεια πλήρους, αντικειμενικής, σύγχρονης ενημέρωσης. Γιατί η Δυτική Αθήνα δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο δυνατό. Και τούτο δεν αποτελεί για εμάς απλά ένα (έστω μεγάλο) στοίχημα. Αποτελεί δέσμευση απέναντί σας και τις δεσμεύσεις του ο Υπεύθυνος Πολίτης- θα συμφωνήσετε πιστεύω- τις τηρεί!

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard