Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Ξυδι και Χολη


Senior Member

Status: Offline
Posts: 136
Date:
Ξυδι και Χολη 


Όταν η ασυδοσία δεν έχει όρια


Κεραία κινητής τηλεφωνίας έναντι νοσοκομείου και στην ταράτσα φροντιστηρίου..! Όταν η ασυδοσία δεν έχει όρια τότε βλέπουμε κεραία κινητής τηλεφωνίας εγκατεστημένη 50 μέτρα από το Αττικό νοσοκομείο στο Χαϊδάρι απέναντι από έναν ιερό ναό στα 10 μέτρα και στην ταράτσα ενός φροντιστηρίου . Όταν το είπα αυτό στο 100 είπαν ότι για να έχει βάλει κάτι τέτοιο πρέπει να έχει άδεια από την πολεοδομία και το δημαρχείο αλλά το περίεργο είναι ότι το έχει κριμένο σε στρογγυλή διαφήμιση του φροντιστηρίου. Και όλα αυτά για 1000 ευρώ τον χρόνο  η διεύθυνση είναι Οδυσσέως 61 στο Χαϊδάρι. Τα σχόλια δικά σας ........          Α.Φ.


 
 
 
 
 
ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΧΟΛΗ

Μας έφυγαν τα μαλλιά όταν την Παρασκευή 25/2/2005, ακούσαμε τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο να απαντάει σε ερώτηση δημοσιογράφου ιδιωτικού Καναλιού, για τις εντυπώσεις του από την  βαρυσήμαντη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.


Αδιάφορα λοιπόν και με φωνή γεμάτη φαρμάκι, ορθώνει αγέρωχα το ανάστημά του, και με στεντόρεια φωνή, δηλώνει:


«Βρισκόμουν στην τραπεζαρία μου και έτρωγα, όταν η Βουλγάρα οικονόμος μου, ξεπρόβαλε κάποια στιγμή στην διαχωριστική πόρτα και μου είπε: Αυτό το άνθρωπο στη T/V, έχει αλτσχάϊμερ».


Χάθηκαν άραγε οι Ελληνίδες…οικονόμοι που αν είχε φροντίσει να προσλάβει στην υπηρεσία του, θα τον ενημέρωναν πιο παραστατικά με την πλούσια Ελληνική μας γλώσσα;


Γεγονός πάντως είναι ότι αυτή η Βουλγάρα διαθέτει, εκτός των άλλων προσόντων, ψυχιατρικές και μαντικές ικανότητες. 


Ο νοών νοείτο.


Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές……


 
 
Καπάτσος

  


 


 


 


 


 


ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


Διοίκηση και Αντιπολίτευση συμφωνούν


 


Ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο  κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης, 21ος Αιώνας, Παναγιώτης Μπιτούνης, σχετικά με την ανεξέλεγκτη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αφισοκόλληση των διαφόρων επιχειρήσεων.


«Δεν υπάρχει κολώνα, δεν υπάρχει τοίχος ή ελεύθερος χώρος που κάποιοι να μην έχουν κολλήσει αφίσες των επιχειρήσεών τους. Ειδικά συγκεκριμένη επιχείρηση στον χώρο …… δεν αρκείται να βάζει αφίσες αλλά έχει βγάλει και αυτοκόλλητες τις οποίες και κολλάει παντού στο Αιγάλεω, ακόμη και κάτω στα πεζοδρόμια και τους δρόμους, με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν και να παραμένουν για μήνες και για χρόνια ακόμη. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη των επιχειρήσεων να προβληθούν αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Αυτό που προέχει είναι η καθαριότητα και η αισθητική του Αιγάλεω..».


Στην επισήμανση του κ. Μπιτούνη απάντησε ο κ. Καλογερόπουλος ο οποίος συμφώνησε μαζί του λέγοντας: «Υπάρχει όντως πρόβλημα στον Δήμο μας με όλους αυτούς που κολλάνε ότι θέλουν και όπου θέλουν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Δυστυχώς ο Δήμος δεν έχει πολλές δυνατότητες παρά μόνο να επιβάλλει μεγάλα πρόστιμα στις επιχειρήσεις που παρανομούν, και αυτό κάνει. Όσο για την επιχείρηση στην οποία αναφερθήκατε, όντως συμβαίνει αυτό που λέτε και μάλιστα το έχω επισημάνει πολλές φορές. Προφανώς όμως προτιμούν να πληρώνουν το πρόστιμο αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι από το νόμο μπορούμε..».


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι παρατάξεις συμφωνούν, τα πρόστιμα μπαίνουν, οι αφισοκολλητές όμως θα συνεχίζουν να διαμορφώνουν όπως αυτοί θέλουν την αισθητική της πόλης μας. Εκτός και αν ο Δήμος συνεχίσει, σωστά, να ασβεστώνει τις κολώνες όπως έχει κάνει στην Θηβών (ίσως όμως με μεγαλύτερη προσοχή).


 


 


 


Αιμοδοσία στον Δήμο Αιγάλεω


Ο Δήμος Αιγάλεω και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών για την πρόληψη και προαγωγή υγείας, οργάνωσαν την 1η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία για το 2005 στις 7/3/2005 και ώρες 9.00π.μ.-2.00μ.μ. στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου) με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της πόλης μας. Η προέλευση τόσο των εργαζομένων του Δήμου όσο και των δημοτών ήταν αξιοσημείωτη. Οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν ανέρχονται στις 65.


Η προσφορά αίματος δεν επιφέρει καμία απώλεια, γεμίζει όμως με την δύναμη μιας ζωής που είναι πλήρης σε νόημα. Η αιμοδοσία είναι η πιο μεγάλη, η πιο ασύγκριτη αλτρουιστική πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη και τόσο απαραίτητη.


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Μαρία Βουγιουρδή, ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο που πάσχει και υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια της Διοίκησης της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Αιγάλεω.


 


 


 


 


 


 __________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard